Naptár
Linkajánló
Szavazás
Milyen fanfictionokat olvasol szívesebben?
Anime
Manga
Játék (PC, Xbox, PSP etc)

Történetek

A következőkben az álltalam írott Yu Yu Hakushos fanfictionokat sorolom fel. A címre kattintva az Anime-fanfiction Style oldalára jutsz ki. Azon belül is az adott történethez. Nem szeretnék a fejezetek külön feltöltésével bajlódni. Megértéseteket köszönöm! Jó szemezgetést kívánok a következőkben. 

Bűnök, bűnösök (18+)

Leírás: Az Alvilágban felbérelnek egy bérgyilkost, hogy megölje Kuramát. Az illető viszont elméletileg nem vállalja el az ügyet, mégis lemegy az emberek világába, véghez vinni feladatát. A cselekmény, az anime vége után játszódik. (Befejezett)

A káosz napja, amikor az ellenség is baráttá válik

Leírás: A démonok világában, Hiei talál egy lányt, akinek a felfedezése után az imikó nyomtalanul eltűnik, mindeközben Botan Kuramát keresi, de csak Yusukét találja. Mivel nem tud titkot tartani kikotyogja a fiúnak, hogy miért is keresi Koenma a rókadémont.  (Folyamatban)

Hív a vadnyugat

Leírás: Yusuke és egykori csapata Texas-ba utaznak, hogy kiderítsék ki rabolta el Suichi unokatestvérét. Persze a vadnyugaton sem lesz könnyű dolga a csapatnak, sőt az emberrablás mellett valami más is rejtőzik a dolgok hátterében. (Befejezett)

Képzelet vagy valóság? (16+)

Leírás: Történet egy lányról akiről kiderül, hogy szellem. Egy valaki hallja csupán, Kazuma Kuwabara, de neki annyi baja van, hogy azt hiszi, csupán a képzelete játszik vele. (Befejezett)